Diensten

Duos verhuizing

Verhuisbedrijf

met verhuislift

Wij raden aan minstens twee verhuizers te huren voor een vlotte verhuis. Onze verhuizers zijn tevens chauffeur en liftbediener, indien u ook een verhuislift wenst. Deze ervaren vakmensen verhuizen met uiterste zorg al uw bezittingen.

Combineer onze verhuisdienst met onze verhuislift of bestel de verhuislift apart. Voor de verhuislift apart worden de uren gerekend vanaf dat de verhuislift bij u aankomt.

Montage service

Haastige verhuis? Al nagedacht over hoe de meubels gaan verhuisd worden? Passen ze door de deur, te groot voor de raam? Heeft u wel
de tijd en energie om dit op uw eigen te doen? Heeft u zelfs de handleidingen nog liggen?

Voor veel mensen een grote koppijn. Daarom kunt u het beste rekenen op onze montage service! Al uw meubels zorgeloos en snel uit elkaar halen en dan terug monteren.

Monteren & demonteren

Als u wenst gebruik te maken van onze montage service, dan komt de verhuizers(s) langs op een afgesproken dag of zelfs tijdens de verhuis zelf. Tijdens de demontage worden de meubels met uiterste zorg behandeld.

Ze worden ingepakt in folie of beschermhozen, de onderdelen worden gelabeld en alle bijhorende stukken worden in plastieken zakjes gestoken, zodat deze niet verloren geraken.

Meubeltransport

Heeft u hulp nodig bij het ophalen en leveren van uw gloednieuwe meubels? Of meubels overgekocht, maar u weet er geen raad mee
over hoe je ze gaat vervoeren? Dan heeft u nood aan een verhuisfirma die gespecialiseerd is in meubeltransport.

We staan ervoor voorbereid om de meubels af te halen, te leveren en het monteren indien nodig. Zowel particulieren als bedrijven kunnen
bij ons terecht voor meubeltransport. Met onze jarenlange ervaring en gemotiveerde werknemers, garanderen wij u de beste service.

Inpakservice

Verhuizen vereist enorm veel werk en vooral vaak ook inpakwerk. Het inpakken van fragile voorwerpen, waardevolle meubelen en bespaart ook veel stress. Met Duosverhuizing garanderen wij u de beste service voor het laten inpakken van uw goederen.

Schakel daarom onze proffesionele verhuizers om het lastige werk uit uw handen te nemen. De verhuizers gebruiken de beste inpacktechnieken, voor 100% schadeloze vervoering. Alle verhuisdozen worden gelabeld naar uw voorkeur.

Ons werkgebied

Voor uw gemak hebben we een overzicht gemaakt van ons werkgebied. Mocht uw woonplaats niet hiertussen staan, neem dan even contact met ons op. Ook kunt u nog meer informatie vinden onder de menu optie “Ons bedrijf“.

Contacteer ons

Lamstraat 63
9820 Merelbeke
Tel: 0489 32 13 40
E-mail: info@duosverhuizing.be

Openingsuren

Maandag – Vrijdag
09:00 tot 21:00

Zaterdag
10:00 tot 21.00

Feestdagen – 10:00 tot 21.00

Bel ons