Verhuisbedrijf in Zedelgem

Duosverhuizing

verhuisbedrijf in Zedelgem

Duosverhuizing is het goedkoopste verhuisbedrijf van Zedelgem en omstreken. Door onze professionele aanpak kunnen wij u goedkoop en zorgeloos verhuizen. Door onze jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren kunnen wij de beste prijs-kwaliteit beloven.

Onze verhuizers zijn vakkundig en flexibel. Wanneer u zich eigenlijk helemaal niet bezig wil houden met het verhuizen van uw spullen, dan kunt u eigenlijk het volgende doen: een verhuisbedrijf inhuren.

Offerte aanvragen

  Budget Verhuisfirma Zedelgem

  Als budget verhuisbedrijf vragen wij geen vervoers- en voorrijkosten. Ook is er bij ons geen sprake van een weekend- en avondtoeslag. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Goedkoop verhuizen in Zedelgem doet u bij Duosverhuizing!

  Ervaren verhuisbedrijf Zedelgem

  Verhuisbedrijf in Zedelgem nodig tegen lage kosten en zonder zorgen? Niemand verhuist vaker dan de erkende verhuizers Duosverhuizing. Wij hebben de kennis, ervaring, mankracht en materieel voor een professionele aanpak.

  Of u nu zakelijk of particulier verhuist, een probleemloze verhuizing begint met de organisatie ervan. En de organisatie erachter. Vertel ons wat u wenst en wij laten u weten hoe we dit voor u mogelijk gaan maken.

  Verhuisfirma prijs Zedelgem

  Bij Duosverhuizing verhuizen wij u tegen een vaste lage prijs. Zowel voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als kantoorverhuizingen zetten we ons beste beentje voor qua prijs en service.

  Wij verhuizen bovendien buiten de gangbare werkuren, dus ook op zaterdag en zondag en dit zonder meerprijs! De verhuiswagens van Duosverhuizing zijn allemaal modern en voorzien van verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en een laadklep.

  Verhuislift Zedelgem

  U bent van plan om van Zedelgem naar elders te verhuizen, of van elders naar Zedelgem? En u bent van plan om in een appartement te gaan wonen op een hoge verdieping? Dan is het verstandig dat u gebruik gaat maken van een verhuislift.

  Dit is namelijk niet alleen makkelijk voor u om zware spullen te verhuizen, maar ook voor de verhuizers of voor de mensen die u helpen. Met een verhuislift kan u namelijk zware spullen van de onderste verdieping naar uw appartement verhuizen. U zet de spullen op de lift en de lift gaat automatisch omhoog. Via het raam kunnen de spullen naar binnen worden gebracht.

  Goedkope verhuislift Zedelgem

  Aan een verhuislift in Zedelgem ontkomt u bijna niet, aangezien de kans groot is dat u naar een appartement gaat verhuizen. Een appartement dat niet op de onderste verdieping is, zal al gauw een verhuislift nodig hebben om zware spullen naar boven te brengen.

  U kan namelijk geen koelkast via de trap omhoog werken. Het kan wel, maar het is gewoon niet te doen voor u of voor verhuizers. Een verhuislift neemt heel veel zorgen weg, en het gaat ook nog eens sneller.

  Het is heel simpel. Wanneer u een verhuislift nodig heeft, dan wilt u natuurlijk ook dat het een goedkope verhuislift is. U heeft namelijk een budget. En dat kunnen wij zeker voor u regelen!

  Verhuislift Zedelgem Tarieven

  Verhuislift inclusief bediening: €70,- per uur 
  Extra uur €65,- per uur
  Extra half uur €30,- per half uur

  Alle bovenstaande zijn exclusief BTW.

  Verhuisladder Zedelgem

  Is er een verschil tussen een verhuisladder en een verhuislift? In theorie wel, maar in de praktijk wordt er met een verhuisladder eigenlijk een verhuislift bedoeld. Wanneer u dus een verhuisladder nodig heeft, dan is dat gewoon een verhuislift.

  Een verhuislift werkt automatisch, dus dat betekent dat u de spullen in de bak zet en deze dan naar boven laat gaan met de bediening. Hiervoor heeft u wel een bediener van de verhuislift nodig, dat kan u niet even zelf doen. Een verhuislift in Zedelgem is niet makkelijk om te verkrijgen vanwege de drukte, het is daarom belangrijk dat u dit snel boekt zodat we dit voor u kunnen regelen.

  Verhuisladder Zedelgem

  Liftservice huren Zedelgem? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Duosverhuizing aan het goede adres. Bij de huur van onze verhuisliften komt altijd een verhuizer mee voor de bediening van de lift.

  Zo bent u ervan verzekerd dat uw meubels en spullen zorgvuldig en schadevrij verhuisd worden. Duosverhuizing verhuurt verhuisliften in en rondom Zedelgem tegen de scherpste prijzen.

  Verhuislift Zedelgem prijs

  Wanneer u een verhuislift nodig heeft zal dit vaak voor een paar uur zijn en in sommige gevallen meerdere dagen. Het is voor u belangrijk dat het niet al te duur wordt en daarom is het belangrijk om te weten wat de prijs is voor het huren van een verhuislift.

  Bij ons is dat ongeveer 70 euro per uur. Natuurlijk valt er altijd het een en ander te bespreken over de prijs, en het is daarom belangrijk dat u aangeeft wat er precies verhuist zal moeten worden. We kunnen dan een juiste inschatting geven van het aantal uur dat u een verhuislift nodig zal hebben.

   

   

  Bel ons