Verhuizen Gent

Duosverhuizing

Verhuizen Gent

Uw inboedel goedkoop, schadevrij en goed verzekerd verhuizen met familie verhuisbedrijf Duosverhuizing. Door onze professionele aanpak kunnen wij u goedkoop en zorgeloos verhuizen. Door onze jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren kunnen wij de beste prijs-kwaliteit beloven.

Onze verhuizers zijn vakkundig en flexibel. Wanneer u zich eigenlijk helemaal niet bezig wil houden met het verhuizen van uw spullen, dan kunt u eigenlijk het volgende doen: een verhuisbedrijf inhuren.

Wil je meer weten over ons? Kijk dan bij “Ons bedrijf“.

Vrijblijvende offerte

  Een offerte aanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

  Verhuizen Gent

  Bespaar tot wel 50% op de kosten: Als budget verhuisbedrijf vragen wij geen vervoers- en voorrijkosten. Ook is er bij ons geen sprake van een weekend- en avondtoeslag. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Goedkope verhuizingen in Gent doet u bij Duosverhuizing!

  Zorgeloze verhuizing Gent

  Verhuisbedrijf in Gent stad nodig tegen lage kosten en zonder zorgen? Niemand verhuist vaker dan de erkende verhuizers Duosverhuizing. Wij hebben de kennis, ervaring, mankracht en materieel voor een professionele aanpak.

  Of u nu zakelijk of particulier verhuist, een probleemloze verhuizing begint met de organisatie ervan. En de organisatie erachter. Vertel ons wat u wenst en wij laten u weten hoe we dit voor u mogelijk gaan maken.

  Goedkoop verhuizen Gent

  Bij Duosverhuizing verhuizen wij u tegen een vaste lage prijs. Zowel voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als kantoorverhuizingen zetten onze medewerkers hun beste beentje voor qua service in uw stad.

  Wij verhuizen bovendien buiten de gangbare werkuren, dus ook op zaterdag en zondag en dit zonder meerprijs! De verhuiswagens van Duosverhuizing zijn allemaal modern en voorzien van verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en een laadklep.

  Heel tevreden! Super vriendelijke mensen en heel aangenaam om mee te werken. Super goeie service!

  Anke Niessen

  Aanrader! Toffe gasten, waren op tijd en zeer vriendelijk .mijn volgende verhuizing zal zeker weer door jullie gebeuren.

  Mike

  Snelle, correcte service!

  Emily Dauwe

  Professionele Verhuislift

  U bent van plan om van Gent naar elders te verhuizen, of van elders naar Gent? En u bent van plan om in een appartement te gaan wonen op een hoge verdieping? Dan is het verstandig dat u gebruik gaat maken van een verhuislift.

  Dit is namelijk niet alleen makkelijk voor u om zware spullen te verhuizen, maar ook voor de verhuizers of voor de mensen die u helpen. Met een verhuislift kan u namelijk zware spullen van de onderste verdieping naar uw appartement verhuizen. U zet de spullen op de lift en de lift gaat automatisch omhoog. Via het raam kunnen de spullen naar binnen worden gebracht.

  Waarom een verhuislift?

  Aan een verhuislift in de stad Gent ontkomt u bijna niet, aangezien de kans groot is dat u naar een appartement gaat verhuizen. Een appartement dat niet op de onderste verdieping is, zal al gauw een verhuislift nodig hebben om zware spullen naar boven te brengen.

  U kunt namelijk geen koelkast via de trap omhoog werken. Het kan wel, maar het is gewoon niet te doen voor u of voor verhuizers. Een verhuislift neemt heel veel zorgen weg en het gaat ook nog eens sneller.

  Het is heel simpel. Wanneer u een verhuislift nodig heeft, dan wilt u natuurlijk ook dat het een goedkope verhuislift is. U heeft namelijk een budget en we gaan ons inzetten dat wij dat kunnen realiseren.

  Tarieven verhuislift

  Verhuislift inclusief bediening: €70,- per uur 
  Extra uur €65,- per uur
  Extra half uur €30,- per half uur

  Alle bovenstaande zijn exclusief BTW.

  Verhuisladder of verhuislift?

  Is er een verschil tussen een verhuisladder en een verhuislift? In theorie wel, maar in de praktijk wordt er met een verhuisladder eigenlijk een verhuislift bedoeld. Wanneer u dus een verhuisladder nodig heeft, dan is dat gewoon een verhuislift.

  Een verhuislift werkt automatisch, dus dat betekent dat u de spullen in de bak zet en deze dan naar boven laat gaan met de bediening. Hiervoor heeft u wel een bediener van de verhuislift nodig, dat kan u niet even zelf doen. Een verhuislift in de stad Gent is niet makkelijk om te verkrijgen vanwege de drukte, het is daarom belangrijk dat u dit snel boekt zodat we dit voor u kunnen regelen.

  Waarom een verhuisladder?

  Liftservice huren Gent? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Duosverhuizing aan het goede adres. Bij de huur van onze verhuisliften komt altijd een verhuizer mee voor de bediening van de lift.

  Zo bent u ervan verzekerd dat uw meubels en spullen zorgvuldig en schadevrij verhuisd worden. Duosverhuizing verhuurt verhuisliften in en rondom Gent tegen de scherpste prijzen.

  Tarief verhuisladder

  Wanneer u een verhuislift nodig heeft zal dit vaak voor een paar uur zijn en in sommige gevallen meerdere dagen. Het is voor u belangrijk dat het niet al te duur wordt en daarom is het belangrijk om te weten wat de prijs is voor het huren van een verhuislift.

  Bij ons is dat ongeveer 70 euro per uur. Natuurlijk valt er altijd het een en ander te bespreken over de prijs, en het is daarom belangrijk dat u aangeeft wat er precies verhuist zal moeten worden. We kunnen dan een juiste inschatting geven van het aantal uur dat u een verhuislift nodig zal hebben.

  Bel ons